tiistai 5. helmikuuta 2019

Kuvauksiin valmistautuminen

Olisi toivottavaa, että esiintyjän välttäisi laukeamasta vähintään 24 tuntia ennen kuvausta ja muutoin suositeltava pidättäytymisaika on noin yksi viikko. Liian pitkän selibaatin olen huomannut johtavan usein jonkinasteiseen epäonnistumiseen itse kuvauksessa. Epäonnistumiset ovat olleet esim. ennenaikaisia laukeamisia tai erektio-ongelmia, jotka ovat johtaneet kuvauksen keskeytykseen. 

Yleensä esiintyjät, jotka ovat masturboineet ilman laukeamista muutamana päivänä ennen kuvausta ovat suoriutuneet kuvauspäivänä keskiarvoa paremmin. Koska esiintyjä tuntee itsensä varmasti parhaiten, jää selibaatin pituus ja mahdolliset muut toimenpiteet esiintyjän omaan harkintaan.   

Esiintyjältä edellytetään, että hänen kivekset, peniksen varsi ja pakaravako ovat kaikki ajeltu kuvauksia varten. Esiintyjän tulisi kuitenkin välttää ajelemasta muuta ihokarvoitusta jos suinkin mahdollista. Mikäli esiintyjä on epävarma siitä, miten karvoitusta tulisi trimmata ja ajella, niin se voidaan järjestää studiolla ennen kuvauksia. Esiintyjän tulisi muistaa kuitenkin ilmoittaa tästä tarpeesta etukäteen.

Mikäli esiintyjällä on hiljattain ollut tai hänellä on parhaillaan peräpukamia, niin niistä tulee ehdottomasti ilmoittaa. Verenvuoto peräaukosta keskeyttää yleensä anaalioptioiden suorittamisen ja voi myös johtaa koko kuvauksen keskeytykseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti