tiistai 5. helmikuuta 2019

Kuvauksiin ilmoittautuminen ja tuotantoihin hakeminen

Kuvauksiin (esiintyjäksi) ilmoittautuminen

1) Kaikki ilmoittautumiset esiintyjäksi kuvauksiin ja hakemukset MTL Photography-tuotantoihin tehdään sähköpostitse.

2) Tarvittaessa voin järjestää haastattelun joko henkilökohtaisena tapaamisena tai esim. Skype-, FaceTime-, Signal-, Viber- tai Messenger-videopuhelun kautta. Haastattelu on mahdollinen vasta kun olen saanut esiintyjän perustiedot sähköpostilla.

3) Pidempien sopimuksien videoitavat casting-haastattelut järjestän yleensä heti koekuvauksen jälkeen.

4) En järjestä henkilökohtaisia esittelyjä sähköpostitse, puhelimitse tai tapaamisissa. Perusinformaatio löytyy tästä blogista.

5) Huomioin vain sähköpostiyhteydenoton esiintyjäksi ilmoittaumisena jos siinä on mukana ikä, pituus, paino, peniksen koko, asuinpaikkakunta sekä käyttäjänimi/ sivusto tai applikaatio viitteenä. Eri applikaatioissa tai verkkosivuilla vaihdettuja viestejä tai kuvia en hyväksy ilmoittautumisena kuvauksiin.

6) Jos yhteydenottosi on hyväksyttävissä, saat paluupostissa perustiedot ja hakuohjeen. Sinulla on infomailin vastaanoton jälkeen 8 viikkoa aikaa hakea esiintyjän paikkaa tuotannoista.

7) Jos et saanut vastausta yhteydenottoosi se voi johtua seuraavista syistä:
  • Viestissäsi ei ole ollut kaikkia edellytettyjä tietoja.
  • Olet ollut aiemmin yhteydessä ja jättänyt sillä kertaa vastaamatta saamaasi sähköpostiin.
  • Olet tullut hyväksytyksi esiintyjäksi tuotantoihin, mutta olet jättänyt varaamatta tai perunut kuvausaikasi tekemättä uudelleenvarausta tai et ole enää vastannut viesteihini.


Hakemus esiintyjäksi tuotantoihin:

1) Lue tarkasti kuvauksien järjestämisen vähimmäisehdot. Jos voit ne hyväksyä niin silloin olet  hyväksyttävissä esiintyjäksi kuvaukseen edellyttäen, että lähetät myös hyväksyttävän hakemuksen. 

Jos et voi kerrottuja vähimmäisehtoja hyväksyä, en tällöin voi kanssasi  kuvausta järjestää eikä sinun kannata tuotantoihin hakea.

2) Tutustu seuraavaksi avoimiin tuotantoihin. Jos löydät sopivan tuotannon, jossa voisit esiintyä, niin tarkistathan, että täytät esiintyjälle tuotannossa asetetut edellytykset. 

3) Hakeaksesi esiintyjän paikkaa kyseisestä tuotannosta, toimi tuotantoesittelyn lopussa pyydetyllä tavalla. Katso, että sähköpostissasi on mukana kaikki tarvittava informaatio ja liitä mukaan sähköpostiisi kuvat, mikäli niitä edellytetään tai vaihtoehtoisesti linkit nettiprofiileihisi. (Tarkistathan, että nettiprofiilistasi löytyy hakemukseen vaaditun kaltaiset kuvat). Puutteellisesti täytetyt hakemukset yleensä hylkään tai joissain harvoissa tapauksissa saatan pyytää niihin täydennystä.

4) Jos haluat hakea (avoin hakemus) useampaan tuotantoon kerralla, voit tehdä sen lähettämällä sähköpostilla perustietosi (ikä, pituus, paino, peniksen koko, asuinpaikkakunta), tuoreen vartalokuvan seisaallaan ja kaksi kuvaa peniksestäsi erektiossa. (Kuva, jossa peniksen päällä on kahden euron kolikko sekä toinen kuva, josta ilmenee erektion kulma). Kasvokuva tulee liittää mukaan, jos esiinnyt kasvot näkyvillä. Voit valita valmiiksi sinulle sopivat kuvausnaamioinnit ja kaikki sinulle sopivat kuvausoptiot sekä julkaisuluvat. Muussa tapauksessa, jos avoin hakemus on perustietojen ja kuvien osalta hyväksyttävissä, kyselen erikseen kuvausoptiot, naamioinnin ja julkaisuluvat tulevissa sähköposteissa.

5) Jos sinulla ei ole kuvia liitteeksi, mutta haluat kuitenkin hakea tuotantoihin, voit myös varata henkilökohtaisen tapaamisen haastattelua varten tai videohaastattelun Skypen, FaceTimen, Signalin, Viberin tai Messengerin välityksellä. Liitä mukaan sähköpostiisi kaikki pyydetty informaatio, pyyntö haastattelun järjestämisestä sekä puhelinnumerosi. Muista mainita onko kyseessä henkilökohtainen käynti vai videohaastattelu ja jälkimmäisessä tapauksessa nimeä applikaatio, jolla haastattelu on sinulle mahdollista tehdä. 

6) Mikäli kaipaat lisätietoa voit pyytää sitä sähköpostitse ammattikuvaaja(a)gmail.com (vaihda "(a)" merkkiin "@"). Muistathan esittää lisätietopyyntösi selkeästi ja kertoa tarvittaessa mitä tuotantoa se koskee.

HUOM!

Mikäli mukaan liittämäsi kuvat tai linkit herättävät epäilyksen siitä, etteivät kuvat välttämättä esitä sinua tai että linkitetty profiili ei ole sinun, sinulta voidaan tällöin pyytää lähettämään lisää kuvia tietyn ohjeen mukaisesti otettuna tai sitten videopuhelua. Jos et pysty lisäkuvia lähettämään tai et muulla tavoin kykene näyttämään toteen, että kuvat todella esittävät sinua, se johtaa hakemuksesi hylkäämiseen ja myös mahdollisten tulevien yhteydenottojesi huomiotta jättämiseen.

Jos olet ollut aiemmin minuun yhteydessä ja saanut infosähköpostin johonkin aikaisempaan tuotantoon, mutta et ole siihen vastannut, et voit saada uutta infoa mikäli et pysty syitäsi aiempaan hiljenemiseen kunnolla perustelemaan.

Jos olen hakenut aiemmin johonkin tuotantoon, johon sinut on hyväksytty ja sen jälkeen yhteydenpito tai neuvottelut ovat katkenneet, sinua ei voida enää hyväksyä esiintyjäksi MTL Photographyn tuotantoihin.


Hakemuksesi vastaanottamisen jälkeen

1) Mikäli hakemuksesi on hyväksyttävissä nimettyyn tuotantoon, saat sähköpostiisi yhteenvedon koko kuvauksesta, joka sinun tulisi tarkistaa ja tarvittaessa korjata. Hakemuksesi on voimassa yleensä 4 viikkoa sen vastaanotosta ja vastaanottamassasi sähköpostissa mainitaan myös hakemuksesi viimeinen voimassaolopäivämäärä.

2) Jos haet useampaan tuotantoon yhdellä hakemuksella, saat sähköpostiisi kuittauksen hyväksyttävästä hakemuksesta. Olen sinuun uudelleen yhteydessä 4 viikon sisällä kun olen selvittänyt missä tuotannoissa ja millä aikataululla voisin sinut kuvata.

3) Jos hakemuksestasi puuttuu vain muutamia tietoja, voit mahdollisesti saada täydennyspyynnön, johon sinulla on yleensä 4 viikkoa aikaa vastata. Varaudu kuitenkin siihen, että vajavaiset/ puutteellisesti täytetyt hakemukset jäävät käsittelemättä.

4) Henkilökohtainen haastattelu järjestetään 4 viikon sisällä hyväksyttävän hakemuksen vastaanottamisesta. 

5) Ennen käyntiäsi sinun edellytetään kertovan SMS-viestillä nimesi ja sitä vastaan saat käyntiosoitteen. Käyntisi yhteydessä ennen haastattelua sinun tulee todistaa oma henkilöllisyytesi voimassaolevalla henkilöllisyystodistuksella. 

6) Mikäli et pysty 4 viikon aikana järjestämään haastattelukäyntiäsi tai et vastaa SMS-viestiin hakemuksesi peruuntuu ilman erillistä ilmoitusta eikä sinua voida enää hyväksyä esiintyjäksi tuotantoihin. 

7) Mikäli et kykene haastattelupäivänä todistamaan henkilöllisyyttäsi tai SMS-viestillä antamasi nimi ei täsmää henkilötodistuksen nimen kanssa, haastattelu peruuntuu eikä sinua voida enää hyväksyä esiintyjäksi tuotantoihin.

8) Videohaastattelut järjestetään 2 viikon sisällä sisällä hyväksyttävän hakemuksen vastaanottamisesta. Videohaastattelussa sinun edellytetään esittävän voimassa oleva henkilöllisyystodistus ja mikäli et sitä voi tehdä, videohaastattelua ei jatketa eikä sinua voida enää hyväksyä esiintyjäksi tuotantoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti