tiistai 5. helmikuuta 2019

Avoimet tuotannot

Linkkien takaa löydät kaikki tällä hetkellä avoimet tuotannot. Uusia tuotantoja laajemmilla kuvausoptioilla avaan sitä mukaa kuin mitä aikataulut antavat periksi. Helpoiten voit seurata avoimien tuotantojen tilannetta alastonsuomi-portaalin profiilin albumin kautta. 


Kaikki tuotannot ovat ns. konseptikuvauksia eikä niiden perussisältöön ole mahdollista tehdä muutoksia, mutta voit valita niihin lisää toimenpideoptioita, jotka ovat listattuna esittelyssä. Kaikissa tuotannoissa sinulla on mahdollisuus esiintyä myös kasvot osin tai kokonaan peitettynä ja miltei kaikissa tuotannoissa voit tarvittaessa esiintyä myös vartalo kokonaan peitettynä ns. zentai-puvussa, jossa joko vain sukuelimet ovat puvun ulkopuolella tai puvussa on vetoketju haaroissa. Zentaipuku soveltuu erityisesti esiintyjille, joilla on runsaasti tatuointeja jotka eivät saa näkyä kuvauksessa.

Mikäli haluat mukaan johonkin listatuista tuotannoista, niin toimi tuotantoesittelyn alareunan ohjeen mukaan

HUOM!
Ns. gangbang-tyyppiset ja raiskaussisällön tuotannot ovat mahdollisia vain pitkillä sopimuksilla ja vain jos esiinnyt kasvot näkyvillä ja sinulla on vähintään 18 cm mittainen penis (yläpuolelta mitattuna). Kyseisissä tuotannoissa ei ole paikkoja ns. 100% BTM-esiintyjille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti