tiistai 5. helmikuuta 2019

Hygienia, esiintyjien terveys ja seksitaudit

Dildot, anaalikuulat, pumput ja muut seksilelut

Kuvauksissa käytettävät seksilelut puhdistetaan ja desinfioidaan käytön jälkeen uutta kuvausta varten seuraavasti:
  1. Huutelu kuumalla vedellä kuvauksen jälkeen.
  2. Huolellinen pesu astianpesuaineella ja kuumalla vedellä tai pesu astianpesukoneessa.
  3. Kuivaus, desinfiointiaineella pyyhkiminen, pakkaus steriileihin pusseihin ja varastointi kannellisiin muovilaatikoihin.
  4. Ennen kuvausta ne tarvittaessa lämmitetään kuumassa vedessä liottamalla tai uunissa matalalla lämmöllä ja sen jälkeen pyyhitään desinfiointiaineella ja studiotilassa suojataan kuvauksen alkuun saakka pyyhkeillä.

Kuvauksissa esiityjän kanssa kertaalleen käytettyjä seksileluja voidaan käyttää uudelleen saman esiintyjän kanssa edellyttäen ettei niissä ole esimerkiksi ulostetta. Kohtauksessa käytön jälkeen ne sijoitetaan niille varattuun astiaan ja mikäli ne ovat ”puhtaita,” niitä voidaan käyttää saman esiintyjän kanssa uudelleen ja jos taas niissä on ulostetta ja niitä on tarkoitus käyttää uudelleen, sekä dildot, että astia huuhdellaan kuvaustauolla kuumalla vedellä ja sen jälkeen niitä voidaan käyttää saman esiintyjän kanssa uudelleen.

Mikäli kuvaus sisältää molemminpuolista dildojen nuolemista, ATM-toimintaa tms. ja dildoissa on ulostetta, ne sekä astia huuhdotaan, pestään ja desinfioidaan.

Molemmissa tapauksissa esiintyjä huuhtelee peräsuolen uudelleen ennen kuin kuvauksia jatketaan. 


Narut, köydet ja lepositeet
  1. Pestään käytön jälkeen pesukoneessa 60 asteen ohjelmassa.
  2. Kuivauksen jälkeen ne varastoidaan pölyttömiin muovilaatikoihin.
  3. Ennen kuvausta lepositeet asennetaan paikoilleen ja muut sidontavälineet asetetaan käyttövalmiiksi.

Suolihuuhteluun käytettävä setti on apteekista saatava kertakäyttöinen pussi-letkuyhdistelmä.

Tuotannossa kaikki oraaliseksi ja suurin osa anaaliseksistä suoritetaan ilman kondomia ja olen vastanäyttelijänä tietoinen siitä, että altistun työssäni mahdollisille SP-tartunnoille. Olen HIV-negatiivinen ja minulla on PrEP-lääkitys (hiv-estolääkitys) sekä voimassaoleva hepatiitti AB-rokotus. Olen saanut myös apinarokkorokotuksen. Käyn SP-tautitesteissä jokaisen suojaamattoman seksikerran jälkeen. Testirutiini käsittää klamydia-, tippuri- sekä myös kuppatestin. HIV- ja hepatiitti B- ja C-testaus kerran kolmessa kuukaudessa, kuten PrEP-lääkitys edellyttää. Tähän mennessä kaikki mainitut testitulokset ovat olleet puhtaatViimeisimmät testitulokset voin esittää henkilökohtaisesti omia vastaavia tuloksiasi vastaan.

Esiintyjällä on mahdollisuus kieltäytyä kaikista limakalvokontaktia sisältävistä toimenpiteistä, mutta silloin esiintyjän ei kannata hakea niihin tuotantoihin, joissa sitä edellytetään jo perussisällössä. Avoimissa hakemuksissa, joissa esiintyjä on valinnut toimenpidelistauksesta itselleen sopivat kuvausoptiot, esiintyjä sijoitetaan niihin tuotantoihin, johon valitut optiot antavat mahdollisuuden.

Kuten sopimuksissa kerrotaan esiintyjä voi halutessaan vaatia terveystodistuksien esittämistä ennen kuvauksia ja se velvoittaa tällöin kaikkia esiintyjiä. Terveystodistus ei tietenkään anna suojaa mahdollisilta tartunnoilta, koska se kertoo tilanteen vain tietyn aikaa taaksepäin ja esiintyjän sitoumuksesta huolimatta on mahdotonta kontrolloida onko esiintyjällä ollut seksikontakteja sopimuksen allekirjoituksen/ testiajankohdan ja kuvauksen välillä. Valitettavasti jotkut esiintyjät valehtelevat tässä asiassa ja laittavat muut esiintyjät vaaraan. Siitä syystä mahdollisista kuvauksissa tapahtuvista tartunnoista joko sovitaan vahingonkorvauksia tai asia viedään rikosilmoituksen kautta oikeuden käsiteltäväksi. Koska minulle kyse on elinkeinosta ja tartuntatilanteessa olisin suurin osin estynyt tekemästä työtäni, perustuvat vahingonkorvaukset osaltani menetettyihin tuloihin ja kiinteisiin kuluihin.

Koska terveystodistuksia vaadittaessa ja kuvaajan ollessa vastanäyttelijänä ei useampia kuvauksia voida lainkaan järjestää. Näin ollen ns. no-show-tilanne, jossa sopimuksen allekirjoittanut esiintyjä ei saavu kuvaukseen kuvauspäivänä tai ei ole ilmoittanut esteestä ja siirtänyt kuvausta tai hän ei vastaa enää viesteihin, johtaa vahingonkorvausvaatimuksiin peruuntuneelta kuvaukselta ja siltä ajalta kun kuvaukset ovat olleet keskeytettynä.

Koska kondomin käyttöä ei anaaliseksissä edellytetä, kaikkien esiintyjien tulee suostua siihen kirjallisesti sekä myös siihen, että tuotanto vapautetaan vastuusta mahdollisten tartuntojen osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti