tiistai 5. helmikuuta 2019

Kuvauksien toimenpideoptiot

Kaikissa tuotannoissa on yleensä erikseen määritellyt kuvaukseen valittavat mahdolliset toimenpiteet (kuvausoptiot), jotka ovat listattuna selityksineen tuossa alempana. Avoimissa hakemuksissa toimenpideoptioiden valitseminen pakollista ja niitä tulisi olla tarvittava määrä, jotta niistä voidaan laatia toimiva kuvaussessio. Konseptikuvaukseen ei ole mahdollista valita muita optioita kuin ne, mitä tuotannon informaatiossa kuvausoptioiksi mainitaan. 

Konseptikoekuvauksen jälkeen mahdollisesti järjestettävässä videohaastattelussa (pidempiä sopimuksia varten) käydään joko läpi kaikki toimenpideoptiot tai vapaamuotoisessa keskustelussa esiintyjän vastauksista poimitaan hänelle mahdolliset kuvausoptiot, joiden perusteella esiintyjälle voidaan tarjota pidempää sopimusta. 

Limakalvokontakti-merkintä tarkoittaa toimenpiteitä, joissa on mahdollista saada tai antaa sukupuolitauti-, hepatiitti- tai HIV-tartunta. Lisätietoja löytyy ”hygienia, esiintyjien terveys ja seksitaudit”-otsikon alta.

BDSM-optiot:

Avokämmenlyönnit, lyönnit vyöllä, nahkalätkällä, puisella viivoittimella ja piiskaus
Esiintyjä vastaanottaa lyöntejä avokämmenellä kasvoihin, nänneille, vartaloon, raajoihin, sukuelimiin ja peräaukolle. Esiintyjä voi vastaanottaa myös lyöntejä vyöllä, nahkalätkällä, puisella viivoittimella, ratsupiiskalla ja risuilla sekä kesäaikaan mahdollisesti myös nokkosilla samoille alueille. Avokämmenlyönnit ja muu lyöminen ja piiskaus voivat vaihdella kevyestä läpsimisestä kovempaan lyöntiin, riippuen ruumiinosasta ja miten esiintyjä kestää kyseistä käsittelyä. Esiintyjän ihoa ei rikota eikä samaa paikkaa piiskata pitkiä aikoja. Kasvojen osalta lyönneillä ei ole tarkoitus jättää jälkiä esim. mustaa silmää tms. Mikäli esiintyjä saa helposti mustelmia, niin siitä tulee kertoa etukäteen.

Nipistimet
Esiintyjän vartaloon, raajoihin, nänneihin, sukuelimiin, pakaravakoon ja peräaukolle  voidaan laittaa nipistimiä. Nipistimiin voin sitoa naruja ja ne voidaan vetää irti ihosta Edellisen option ollessa mukana nipistimet voidaan myös piiskata irti. Nipistimiä ei käytetä samassa paikassa vartaloa pitkiä aikoja kerrallaan. 

Steariini
Esiintyjän vartalolle, raajoille, nänneille, sukuelimille ja peräaukolle voidaan tiputella tai kaataa sulaa kynttilävahaa. Piiskausoption kanssa jähmettynyt steariini voidaan piiskata pois iholta.

Tallominen
Esiintyjän vartaloa ja raajoja voidaan talloa paljain jaloin ja kengät jalassa tai esiintyjän päällä voidaan kontata. Kevyt tallominen perusmuodossaan toteutetaan vastanäyttelijän istuessa tai kun hän on kontillaan esiintyjän päällä ja kovempi tallominen taas vastanäyttelijän seistessä esiintyjän päällä. Esiintyjän pään alueella ei seisota koko painolla ilman tukea. 

Kiveksille potkiminen
Esiintyjää voidaan potkia kiveksille kevyemmin tai kovemmin paljain jaloin tai kengät jalassa.

Päällä istuminen
Vastanäyttelijä voi istua esiintyjän vartalon ja raajojen päällä sekä esiintyjän kasvoilla täysissä pukeissa, puolialastomana tai kokonaan alastomana. 

Huonekaluna käyttäminen
Esiintyjää voidaan käyttää huonekaluna esim. Tuolina, pöytänä, rahina tai patjana ts. esiintyjän päällä maataan tai esiintyjän pakaroita käytetään tyynynä.

Ratsastaminen
Esiintyjän selässä ratsastetaan ja paino on esiintyjän lantiolla. Mukana voi olla satulan, kuolainten ja kannusten käyttöä sekä piiskausta mikäli esiintyjä on kyseiset optiot kuvaukseen valinnut.

Kantaminen
Esiintyjä kantaa vastanäyttelijää sylissään tai reppuselässä lyhyitä matkoja sisätiloissa ja/tai pidempiä matkoja ulkona. 

CBD
Esiintyjän sukuelimet voidaan sitoa tilapäisesti. Peniksen ja kivesten taakse voidaan sitoa naru vahvistamaan erektiota ja kiveksien juureen laittaa naru sitoen kivekset tiukaksi palloksi tai sitoa narulla kivekset erilleen. Sukuelimiin sidotut narut voidaan kytkeä kalusteisiin tai seinään jos kuvausoptioissa on mukana myös sidonta (bondage). 

CBT
Kiveksiin voidaan ripustaa painoja tai kiveksistä voidaan vetää kovakouraisemmin tai niitä voidaan kääntää, läpsiä sekä puristella. Optio sisältää myös mahdollisen humbler:n käytön, jolloin kivekset lukitaan tilapäisesti puiseen, suhteellisen painavaan kivespuuhun. Kivespuu voidaan kiinnittää seinään jos mukana on myös sidontaoptio (bondage). Kivespuuta ei käytetä pitkiä aikoja kerrallaan. Jos esiintyjän kivekset ovat tavanomaista herkemmät, esiintyjän tulee kertoa asiasta. Muita sukuelimien käsittelyä koskevia optioita kohdissa ”Avokämmenlyönnit, lyönnit vyöllä, nahkalätkällä, puisella viivoittimella ja piiskaus”, ”Steariini” ja ”Penispumput, fleshlight.”

Sukuelimien koneellinen stimulointi
Esiintyjän penistä voidaan stimuloida esim. sähköhammasharjalla, hieromalaitteella tai muulla vastaavalla sähköisellä laitteella. Optio voidaan suorittaa laukeamiseen saakka tai muiden optioiden yhteydessä. Ns. EMS-laitteita ei käytetä kuvauksissa.

Rintojen ja nännien käsittely (TT)
Esiintyjän rinnat voidaan sitoa sekä ripustaa nänneihin painoja. Rintoja ja nännejä voidaan nipistellä ja  niistä voidaan vetää tai vääntää sekä stimuloida niitä koneellisesti  esim. sähköhammasharjalla. Muita nännien käsittelyyn liittyviä optioita löytyy kohdista ”Avokämmenlyönnit, lyönnit vyöllä, nahkalätkällä, puisella viivoittimella ja piiskaus”, ”Nipistimet”, ”Steariini”, ”Nuoleminen”, ”Imeminen”, ”Pureminen”, ”Jääpalojen tai kylmävaraajien käyttö” ja ”Penispumput, fleshlight.”

Jääpalojen tai kylmävaraajen käyttö
Esiintyjän raajojen ja  vartalon alueelle, rintoihin, nänneihin, sukuelimille sekä pakaravakoon ja peräaukolle voidaan käyttää jääpaloja ja kylmävaraajia. Käyttö on tilapäistä ja se lopetetaan  heti kun iho tuntuu kylmältä. Jääpaloja tai kylmävaraajia ei käytetä munuaisten alueelle.

Sidonta (bondage)
Esiintyjä voidaan sitoa tai esiintyjän liikkuvuutta rajoittaa esim. lepositein. Sidontaan käytetään pehmeää narua ja siinä huolehditaan siitä, että narut eivät ole liian tiukalla, jotta ne esimerkiksi voisivat estää verenkiertoa, mutta kuitenkin huolehditaan autenttisuudesta sitomalla narut sopivaan tiukkuuteen. Naruja ei sidota kaulan ympärille. Esiintyjä voidaan sitoa seuraavasti:
  • seisaalleen seinään ranteista ja nilkoista
  • vapaasti seisovaan asentoon kädet selän taakse
  • makuulle selälleen ranteista ja nilkoista
  • makuulle vatsalleen jalat ja kädet yhteen
  • tai millä muulla mahdollisella yhdistelmällä, joka sopii kuvaukseen.
Pidemmissä kuvauksissa esiintyjä voidaan pitää sidottuna pidempiä aikoja silloin kun siitä on erikseen sovittu.

Muumiointi (mummification)
Esiintyjä voidaan paketoida muovifilmillä tai kankaalla joko vapaasti seisovaan asentoon, makuulle selälleen tai istualleen tai muulla mahdollisella ja kuvaukseen sopivalla tavalla. Suu, nenä, sukuelimet ja mahdollisesti myös pakarat ja peräaukko jäävät paketoinnin ulkopuolelle. Esiintyjä on yleensä muumioituna koko kuvauksen ajan.

Silmien sitominen
Esiintyjän silmät voidaan sitoa ja estää esiintyjää näkemästä silloin kun esiintyjä esiintyy kuvauksessa kasvot näkyvillä tai muussa naamioinnissa, jossa esiintyjän silmät eivät ole peitettynä. Mikäli esiintyjä on jo valmiiksi valinnut esiintyvänsä silmälapuissa ei tämä optio ole enää silloin mahdollinen.

Kuulemisen estäminen.
Esiintyjää voidaan estää kuulemasta esim. korvatulpilla, kuulosuojaimilla tai kuulokkeita käyttämällä.


Oraalioptiot:

Nuoleminen (ei limakalvokontaktia)
Esiintyjä nuolee vastanäyttelijän hajusteettomia, puhtaita, hikisiä tai pesemättömiä kainaloita, varpaita ja jalkoja, korvia, nenää, huulia, nännejä ja vartaloa tai vastanäyttelijä nuolee esiintyjän hajusteettomia, puhtaita, hikisiä tai pesemättömiä kainaloita, varpaita ja jalkoja, kaulaa, korvia, nenää, huulia, nännejä ja vartaloa. Kyseessä on pelkkä nuoleminen, jolloin mainittuja ruumiinosia ei oteta suuhun. Muita nuolemiseen liittyviä optioita kohdassa ”Dildot suussa” sekä myös anaalioptioissa.

Imeminen (ei limakalvokontaktia)
Esiintyjä imee vastanäyttelijän puhtaita, hikisiä tai pesemättömiä sormia, varpaita ja jalkoja, korvia, nenää, huulia ja nännejä tai vastanäyttelijä imee esiintyjän puhtaita tai hikisiä sormia, varpaita ja jalkoja, korvia, nenää, huulia ja nännejä. Edellinen nuolemisoptio on automaattisesti mukana valittaessa tämä kuvausoptio. Kun esiintyjä valitsee imevänsä puhtaita sormia, kädet pestään ennen kuvausta ja jos tarpeen ennen option kuvausta käytetään myös käsihuuhdetta. Muita imemiseen liittyviä optioita kohdissa ”Dildot suussa”, ”Peräaukon ja eturauhasen stimulointi sormin”, ”Sormet peräaukossa” sekä ”Peräaukon ja eturauhasen stimulointi dildoilla ja/tai anaalikuulilla.” 

Syväkurkku (deep throat) sormin (yksipuolinen limakalvokontakti)
Esiintyjä imee aktiivisesti tai passiivisesti vastanäyttelijän sormia. Sormet voidaan työntää syvälle esiintyjän suuhun (kurkkuun) välittämättä esiintyjän mahdollisesta oksennusrefleksistä. Muita tähän liittyviä optioita kohdassa ”Oksentaminen.”

Jalkafetissit, jalkojen imeminen (yksipuolinen limakalvokontakti)
Esiintyjä ottaa aktiivisesti tai passiivisesti vastanäyttelijän yhden tai molemmat jalkaterät suuhunsa. Vastanäytteljä voi liikutella varpaita esiintyjän suussa välittämättä esiintyjän mahdollisesta oksennusrefleksistä. Muita tähän liittyviä optioita kohdassa ”Oksentaminen.”

Pureminen (ei limakalvokontaktia)
Esiintyjän vartaloa, pakaroita, raajoja, kaulaa, korvia, huulia, nännejä, kiveksiä ja penistä purraan kevyesti tai kovemmin. Pureminen ja sen kovuus riippuu siitä miten esiintyjä kestää kyseistä toimenpidettä. Nuolemisoptio on automaattisesti mukana valittaessa tämä kuvausoptio.

Suuteleminen (limakalvokontakti)
Esiintyjä vaihtaa avoimia (vain kielet koskettavat) ja/tai suljettuja (huulet koskettavat) kielisuudelmia vastanäyttelijän kanssa. Esiintyjältä edellytetään hyvää suuhygieniaa ja tupakoitsijalta hampaiden pesua tai suuhuuhteen käyttöä ennen kuvausta.

Dildot suussa (yksipuolinen limakalvokontakti)
Esiintyjä nuolee ja imee tekopenistä (dildo) joko aktiivisesti tai passiivisesti (oraaliseksi). Esiintyjä voi valita joko pelkän dildon nuolemisen tai myös sen imemisen tai myös sen kokonaan nielemisen (ns. syväkurkku, deep throat). Esiintyjän tulee määrittää ennen kuvauksia ennakkoon itselleen parhaiten sopiva dildon paksuus. Tässä optiossa käytettävien dildojen halkaisijat vaihtelevat 30 – 63 mm:n välillä.

Dildo M2M (suusta suuhun) (limakalvokontakti)
Esiintyjä ottaa dildon suoraan vastanäyttelijän suusta omaan suuhunsa ja sieltä se voidaan ottaa takaisin vastanäyttelijän suuhun. Molemmat esiintyjät voivat myös nuolla samaa dildoa yhtä aikaa.


Oraaliseksi (limakalvokontakti)
Esiintyjä antaa vastanäyttelijälle suuseksiä joko aktiivisesti (perinteinen ja/tai syvä oraaliseksi) tai passiivisesti (penetrointi suuhun ja deep throat) tai vastanäyttelijä antaa esiintyjälle sekä perinteistä, että syvää (deep throat) suuseksiä ilman kondomia. Esiintyjän tulee myös tarkentaa ottaako esiintyjä vastanäyttelijän siemennesteen suuhun ja onko esiintyjä myös valmis nielemään sen.

Snowballing (spermasuudelmat vastanäyttelijän tai esiintyjän omalla spermalla ,limakalvokontakti)
Kielisuudelmilla molemmat esiintyjät vaihtavat suusta suuhun siemennestettä. Optiossa voidaan käyttää joko vain toisen tai molempien osapuolien spermaa. Optio kuvataan yleensä välittömästi laukeamisen jälkeen, mutta myös aiemmin kuvatun laukeamisen siemennestettä samalta päivältä voidaan käyttää option kuvauksessa.


Anaalioptiot:

Peräaukon ulkoinen stimulointi sormin (ei limakalvokontaktia)
Esiintyjän peräaukkoa ja sen ympäristöä kosketellaan sormin tai vastaavasti esiintyjä koskettelee vastanäyttelijän peräaukkoa ja sen ympäristöä. Esiintyjän peräaukkoa voidaan levitellä ulkoisesti, mutta sinne ei työnnetä sormia (penetrointi). Esiintyjän sormien kynnet  tulee olla lyhyeksi leikatut ja tarpeen mukaan toimenpiteen aikana voidaan käyttää vinyylihansikkaita. Optio voidaan kuvata, kun esiintyjä on polvillaan, kyykyssä, seisomassa, vatsallaan tai selällään tai missä tahansa muussa asennossa, joka sopii kuvaukseen.

Peräaukon ja eturauhasen stimulointi sormin (yksipuolinen limakalvokontakti)
Esiintyjän peräaukkoon työnnettyjen sormien avulla stimuloidaan esiintyjän eturauhasta tai vastaavasti esiintyjä työntää sormet vastanäyttelijän peräaukkoon. Toimenpiteessä voidaan käyttää vain 1-2 sormea tai sitten useampaa, riippuen siitä miten esiintyjän peräaukko rentoutuu ja avautuu toimenpiteen aikana. Esiintyjät pitävät sormien kynnet lyhyeksi leikattuina ja tarpeen mukaan toimenpiteen aikana voidaan käyttää vinyylihansikkaita. Penetrointiin käytetään joko biologista vesipohjaista tärkkelystä- ja selluloosayhdisteitä sisältävää tai muuta vesipohjaista liukuvoidetta. Optio voidaan kuvata kun esiintyjä on polvillaan, kyykyssä, seisomassa, vatsallaan, selällään tai toimenpidettä varten rakennetulla istuimella (rim seat) tai missä tahansa muussa asennossa, joka sopii kuvaukseen. Optio voidaan kuvata esiintyjän ottaessa sormia sisäänsä passiivisesti tai aktiivisesti. 

Sormi ATM (sormet peräaukosta suuhun, limakalvokontakti)
Vastanäyttelijä voi laittaa sormet suoraan esiintyjän peräaukosta esiintyjän suuhun ja suusta takaisin esiintyjän peräaukkoon tai vastaavasti vastanäyttelijä laittaa sormet esiintyjän peräaukosta suoraan omaan suuhun ja sieltä takaisin esiintyjän peräaukkoon. Tällöin käytetty liukuvoide on biologista vesipohjaista tärkkelystä- ja selluloosayhdisteitä sisältävä tuote yhdessä syljen kanssa. Mikäli molemmat option vaihtoehdot ovat mukana kuvauksessa, mikä tahansa yhdistelmä optiosta on kuvauksessa mahdollinen. Jos esiintyjä valitsee tämän option kuvaukseen, niin myös tällöin myös sormien muu imeminen on automaattisesti mukana kuvauksessa.

Peräaukon ja eturauhasen stimulointi dildoilla ja/tai anaalikuulilla, (limakalvokontakti)
Esiintyjä vastaanottaa passiivisesti dildoja tai anaalikuulia peräaukkoonsa tai ottaa niitä sisäänsä aktiivisesti esim. ratsastamalla. Esiintyjän tulee tarkentaa ennakkoon parhaiten itselleen sopiva dildon tai anaalikuulan paksuus. Tässä optiossa niiden halkaisijat vaihtelevat 20 – 64 mm:n välillä eikä niitä ei ole tarkoitus työntää sisään esiintyjän peräsuoleen koko pituudeltaan, vaan vain sen mukaan minkä verran niitä menee sisään ilman suurempaa epämukavuutta. Penetroinnissa käytetään biologista, vesipohjaista tärkkelystä- ja selluloosayhdisteitä sisältävä liukastetta tai muuta vesipohjaista liukuvoidetta. Optio voidaan kuvata kun esiintyjä on polvillaan, kyykyssä, seisomassa, vatsallaan tai selällään tai missä tahansa muussa asennossa, joka sopii kuvaukseen. Jos esiintyjä valitsee tämän option kuvaukseen, niin myös edellinen peräaukon ja eturauhasen stimulointi sormin-optio perusmuodossaan on automaattisesti mukana kuvauksessa.

Dildo ATM (dildo peräaukosta suuhun, limakalvokontakti)
Esiintyjä ottaa dildon suoraan peräaukostaan suuhunsa ja sieltä takaisin peräaukkoonsa. Kuvauksessa käytetään tällöin biologista vesipohjaista tärkkelystä- ja selluloosayhdisteitä sisältävää liukuvoidetta. Jos esiintyjä valitsee tämän option kuvaukseen, niin myös dildot suussa-optio perusmuodossaan on automaattisesti mukana kuvauksessa.

Inkiväärijuuritulppa peräaukossa (figging, yksipuolinen limakalvokontakti)
Esiintyjä ottaa tuoreesta inkiväärinjuuresta muotoillun tulpan peräaukkoonsa. Inkiväärinjuuri aiheuttaa aluksi lämmittävän ja lopuksi noin 20 minuuttia kestävän hieman polttavan tunteen, johon vaikuttaa esiintyjän oma peräaukon kontrollointi. Koska kuorittu inkiväärinjuuri on valmiiksi liukas ei toimenpiteessä tarvitse käyttää liukuvoidetta.

Jalkaterä peräaukossa (stomping, yksipuolinen limakalvokontakti)
Esiintyjä vastaanottaa yhden tai molemmat vastanäyttelijän jalkaterät peräaukkoonsa. Penetroinnissa käytetään biologista, vesipohjaista tärkkelystä- ja selluloosayhdisteitä sisältävä liukastetta tai muuta vesipohjaista liukuvoidetta. Optio voidaan kuvata kun esiintyjä on polvillaan, kyykyssä, seisomassa, vatsallaan tai selällään tai missä tahansa muussa asennossa, joka sopii kuvaukseen. Jos esiintyjä valitsee tämän option kuvaukseen, niin myös peräaukon ja eturauhasen stimulointi sormin- sekä dildoilla-optiot ovat perusmuodoissaan on automaattisesti mukana kuvauksessa.

Stomping ATM (Jalkaterä peräaukosta suuhun)
Esiintyjä ottaa vastanäyttelijän jalkaterän suoraan peräaukostaan suuhunsa ja sieltä takaisin peräaukkoonsa. Kuvauksessa käytetään tällöin biologista vesipohjaista tärkkelystä- ja selluloosayhdisteitä sisältävää liukuvoidetta. Jos esiintyjä valitsee tämän option kuvaukseen, niin myös jalkafetissit, jalkojen imeminen-optio perusmuodossaan on automaattisesti mukana kuvauksessa.

Käsi peräaukossa (Nyrkkinainti, fisting, fist fucking, FF,, yksipuolinen limakalvokontakti)
Esiintyjä ottaa passiivisesti tai aktiivisesti peräaukkoonsa vastanäyttelijän käden vähintään rannetta tai enintään hauista myöten. Nyrkkinaintiin edellytetään yleensä esiintyjältä aikaisempaa kokemusta ja tällöin esiintyjän tulee selvittää ennakkoon itselleen parhaiten sopiva penetraatiotapa. Penetrointiin käytetään biologista vesipohjaista tärkkelystä- ja selluloosayhdisteitä sisältävää liukastetta tai muuta vesipohjaista liukuvoidetta. Optio voidaan kuvata kun esiintyjä on polvillaan, kyykyssä, seisomassa, vatsallaan, selällään tai missä tahansa muussa asennossa, joka sopii kuvaukseen. Alkyylinitriitien (poppers) käyttö ei ole sallittua kuvauksessa.

Mikäli esiintyjällä ei ole aikaisempaa kokemusta nyrkkinainnista, mutta on kuitenkin halukas kokeilemaan sitä kuvauksessa. Tällöin esiintyjän kuvaus voidaan laatia siten, että nyrkkinaintia kokeillaan kuvauksen loppupuolella. Tämä tosin vaatii esiintyjältä sitä, että hän valitsee sessioonsa lähes kaikki penetroinnin sisältävät anaalioptiot, sormista aina suurimpiin dildoihin/ anaalikuuliin. Kuvauksesta rakennetaan sellainen, jossa esiintyjän peräaukkoa avataan aktiivisesti koko kuvauksen ajan erikokoisilla dildoilla ja anaalikuulilla myöhempää käden peräaukkoon työntämistä varten. Tämä lisäksi esiintyjän tulee valita vähintään yksi ylimääräinen laukeaminen sessioonsa, koska yleensä esiintyjä edellytetään laukeamaan kun vastanäyttelijän käsi on esiintyjän peräaukossa. Jos kuvauksessa esiintyjästä tuntuu, ettei hän enää kykene jatkamaan peräaukkonsa avaamisprosessia, esiintyjä voi keskeyttää toimenpiteen käyttämällä repliikkipohjaista turvasanaansa. Esiintyjä voi kuitenkin joutua laukeamaan sen jälkeen jos niin on sovittu sopimuksessa. 

Prosessi itsessään vie suhteellisen pitkän ajan, mutta se on mahdollinen suorittaa onnistuneesti jopa puolikkaan kuvauspäivän aikana. Kuvauksissa, jotka jakautuvat useammalle päivälle, onnistumisprosentti on suurempi. Optiota ei jatketa, mikäli esiintyjän peräaukko tai peräsuoli alkaa vuotamaan verta, jota tapahtuu toisinaan tätä toimenpidettä suorittaessa. Verenvuoto ei ole vaarallista ja se loppuu yleensä aina itsestään kun anuksen manipulointi lopetetaan. Mikäli esiintyjällä on parhaillaan tai hänellä on ollut peräpukamia, hänen tulee mainita niistä.

Anaaliseksi (limakalvokontakti)
Esiintyjä ottaa yleensä kondomilla suojatun peniksen peräaukkoonsa joko aktiivisesti tai passiivisesti tai vastavuoroisesti vastanäyttelijä ottaa esiintyjän peniksen peräaukkoonsa joko aktiivisesti tai passiivisesti. Kuvauksessa käytetään biologista vesipohjaista tärkkelystä- ja selluloosayhdisteitä sisältävää liukuvoidetta.

ATM (Penis peräaukosta suuhun, limakalvokontakti)
Esiintyjä ottaa vastanäyttelijän peniksen suoraan peräaukostaan suuhunsa ja suusta takaisin peräaukkoon. Kuvauksessa käytetään tällöin biologista vesipohjaista tärkkelystä- ja selluloosayhdisteitä sisältävää liukuvoidetta. Jos esiintyjä valitsee tämän option kuvaukseen, niin myös imeminen-optio perusmuodossaan on automaattisesti mukana kuvauksessa.

HUOM! Mikäli esiintyjän sessio sisältää anaalioptioita, tulee esiintyjän peräsuoli olla huuhdeltuna ennen kuvauksia. Esiintyjä voi tehdä sen ennakkoon kotonaan tai vaihtoehtoisesti kuvauspaikalla ennen sessiota. Tällöin esiintyjä saa ohjeet ja/tai henkilökohtaisen opastuksen huuhtelun läpiviemisessä sekä myös steriilin suolihuuhtelupussin tuotannon puolesta. Kunnollinen suolihuuhtelu ts. syvähuuhtelu vie noin 30 minuuttia. Mikäli session aikana esiintyjän peräsuoli ei ole tarpeeksi puhdas, kuvaus keskeytyy ja esiintyjä huuhtelee suolensa uudelleen tai jos esiintyjä on valinnut sessioonsa mukaan kuvauksessa suoritettavan suolihuuhtelun (enema), niin tällöin myös se voi tulla kysymykseen.


Orgasmioptiot:

Orgasmin kontrollointi (Edging, cum control)
Esiintyjän penistä stimuloidaan miltei laukeamiseen saakka, mutta se lopetetaan juuri ennen laukeamista. Koska vastanäyttelijä ei yleensä tunne esiintyjää henkilökohtaisesti tai hänellä ei ole kokemusta siitä miten esiintyjä reagoi, on epätodennäköistä, että vastanäyttelijä välttämättä osaisi lukea laukeamisen ennakkomerkkejä esiintyjän käytöksestä. Tästä syystä esiintyjä ohjaa vastanäyttelijää kuvauksessa oman laukeamisensa suhteen annetuilla repliikeillä; esiintyjä sanoo tietyn repliikin ilmaistakseen, että hän on lähellä laukeamista ja esiintyjän peniksen stimuloinnin loppuu välittömästi ja vastanäyttelijä odottaa jonkin aikaa ennen kuin stimulointi alkaa uudelleen. Repliikin jälkeen peniksen stimulointi voi hidastua tai keventyä miltei olemattomaksi ennen kuin se loppuu kokonaan. Tätä jatketaan joko ennakkoon sovittu tai kuvaukseen sopiva määrä ennen kuin esiintyjä laukaistaan ensimmäisen kerran.

Pilattu orgasmi (ruined orgasm)
Esiintyjän penistä stimuloidaan niin pitkälle, että esiintyjän laukeaminen ei ole enää estettävissä. Orgasmin tullessa stimulointi lopetetaan kokonaan ja esiintyjä laukeaa ilman, että hänen penikseen kosketaan. Kosketuksesta pidättäydytään kunnes laukeaminen on ohi ja spermantulo sekä peniksen ponnahtelu ovat kokonaan loppuneet. Option kuvaamisen onnistumiseksi esiintyjä käyttää annettuja ohjausrepliikkejä myös tämän option aikana.

Pakotettu laukeaminen, tyhjäksi lypsäminen (forced ejaculation, milking/ sucking dry)
Esiintyjän masturbointia ja/tai imemistä ei lopeteta laukeamiseen, vaan sitä jatketaan suoraan välittämättä siitä kuinka tuskaista tai epämukavaa se esiintyjälle on. Sitä jatketaan kunnes esiintyjä laukeaa uudelleen ja sopimuksen mukaiset laukeamiset ovat kuvatut tai ei enää kykene laukeamaan tai ei enää saa erektiota. Periaatteessa toimenpide yritetään suorittaa keskeyttämättömänä, mutta käytännössä toimenpiteen suorituksessa on aina taukoja johtuen kuvakulmamuutoksista ja valaistuksen säätämisestä tai siitä syystä, etteivät vastanäyttelijän käsivoimat yksinkertaisesti riitä yhtämittaiseen, jopa tunnin mittaiseen lypsämiseen tai leukojen puutumisen tai huulien ärsyyntymisen vuoksi vastanäyttelijä ei myöskään pysty imemään tuntikausia. Kuvauksessa on käytössä 30 minuutin yhtämittaista peniksen stimulointia koskeva aikarajoitus, jonka sisällä uusi laukeaminen tulee tapahtua. Optio valitseminen edellyttää, että esiintyjä on valinnut enemmän kuin minimäärän laukeamisia sessioonsa.

Ylimääräinen laukeaminen
Kuvauksen minimimäärä laukeamisia on kaksi per kuvauspäivä tai se, mitä tuotannossa on minimilaukeamisiksi määritelty. Esiintyjä voi valita haluamansa määrän lisälaukeamisia tai jättää määrän rajoittamattomaksi, jolloin tuotanto päättää kuinka monta kertaa esiintyjä laukaistaan kuvauksessa.


Erite- ja dirtyoptiot:

Sylkeminen (limakalvokontakti)
Esiintyjän kasvoille, avoimeen suuhun, vartalolle ja raajoille sekä sukuelimille ja peräaukolle voidaan sylkeä. Sylki voidaan myös levittää käsin esiintyjän iholle.

Virtsaaminen (limakalvokontakti)
Esiintyjä virtsaa vastanäyttelijän vartalolle, raajoille, kasvoille, suuhun, sukuelimille, peräaukolle tai peräsuoleen tai esiintyjä virtsaa omalle vartalolle, raajoille, kasvoille tai suuhun tai esiintyjän vartalolle, raajoille, kasvoille, suuhun, sukuelimille, peräaukolle tai peräsuoleen virtsataan. Esiintyjä voi myös juoda omaa virtsaansa tai vastanäyttelijän virtsaa.

Kontrolloitu virtsaaminen
Esiintyjän virtsaamista kontrolloidaan esim. keskeyttämällä se joko käskemällä tai fyysisesti estämällä.

Piereskely
Esiintyjän naamalle piereskellään vaatteet päällä, puolialastomana tai alastomana. Toimenpide voidaan suorittaa myös rimming-/ anulingus-option kanssa, jolloin esiintyjän suuhun ja kielelle pireskellään.

Oksentaminen (limakalvokontakti)
Esiintyjän kurkkua stimuloidaan siten, että esiintyjä oksentaa. Toimenpide toteutetaan yleisimmin siten, että esiintyjä juo vettä tyhjään vatsaan ennen option kuvausta, jolloin oksennus on lähinnä puhdasta vettä, mutta se voidaan myös toteuttaa vapaasti ilman erikoisjärjestelyjä esim. muutama tunti ruokailun jälkeen. Vedellä oksentaessa vesi voidaan myös värjätä elintarvikevärillä tarpeen mukaan. Veteen voidaan myös lisätä ainesosia, jotta oksennuksen koostumus saadaan näyttämään sopivalta kohtaukseeni. Mikäli esiintyjällä on herkkä oksennusrefleksi, tulisi tästä mainita ennakkoon. Muita oksentamiseen liittyviä optioita kohdissa ”Imeminen”, ”Dildot suussa” ja ”Oraaliseksi”.

Plumpkins (limakalvokontakti)
Esiintyjä suorittaa vastanäyttelijälle oraaliseksiä kun vastanäyttelijä ulostaa. Optio voidaan kuvata kesäaikaan myös ulkona. 

Scat (limakalvokontakti)
Esiintyjän vartalolle, sukuelimille, kasvoille, suuhun (feeding) tai avoimeen peräaukkoon ulostetaan tai esiintyjä työntää itse vastannäyttelijän ulosteen omaan peräsuoleensa (repacking) tai siihen käytetään sopivaa välinettä. Suuhun ulostamisessa esiintyjän tulee tarkentaa pureskeleeko sekä nieleekö esiintyjä ulosteen. Optio voi myös sisältää esiintyjän itsensä suorittamaa ulosteen levittämistä vartalolleen, sukuelimilleen tai kasvoilleen, mutta tämä on mahdollista vain kesäaikaan tapahtuvissa ulkokuvauksissa tai muissa toimenpiteeseen sopivissa kuvauksissa. Optiossa esiintyjä voi myös ulostaa kuvauksessa erillisen ohjeen mukaan.

Suolihuuhtelu (limakalvokontakti)
Esiintyjälle annetaan suolihuuhtelu joko vedellä, kahvilla, (alkoholittomalla) oluella tai esiintyjän omalla tai vastanäyttelijän virtsalla. Lisäoptiona esiintyjä juo huuhtelunesteen. Kaikkiin anaalioptioihin vaaditaan suolihuuhtelu ennen kuvauksia. Optio tarkoittaa kuvauksessa suoritettavaa suolihuuhtelua.

HUOM: Kaikki mm. oksentamista ja ulostamista koskeva kuvamateriaali leikataan pois nykyisillä portaaleilla julkaistavista videoista portaalien julkaistavaa materiaalia koskevien rajoitusten vuoksi. Kyseinen materiaali voidaan kuitenkin julkaista myöhemmin rajoitetusti esim. Blu-ray-julkaisuina tai muussa portaalissa, jossa kyseisen kuvamateriaalin julkaisu on sallittua.


Muut optiot:

Penispumput, fleshlight
Esiintyjän penistä, kiveksiä, peräaukkoa ja nännejä pumpataan tilapäisesti alipainepumpulla. Pumppua ei käytetä laukeamisen aikana. Esiintyjää voidaan masturboida esim. fleshlight-seksilelulla tai esiintyjä penetroi aktiivisesti seksileluun ja sen käyttöä voidaan jatkaa laukeamiseen saakka. Optiossa käytetään joko biologista vesipohjaista tärkkelystä- ja selluloosayhdisteitä sisältävää tai muuta vesipohjaista liukuvoidetta.

HUOM! Kaikissa BDSM-kuvauksissa esiintyjällä on käytössään repliikkipohjaiset turvasanat toimenpiteiden kevennystä, taukoa tai keskeytystä varten sekä oma henkilökohtainen turvasana kuvaustaukoa ja kuvauksen keskeytystä varten. Jos missä tahansa vaiheessa kuvausta esiintyjästä esimerkiksi tuntuu siltä, että hänelle suoritetaan toimenpidettä liian kovaa, esiintyjä voi pyytää kevennystä sanomalla annetun repliikin. Jos taas tilanne on epämukavaa jostain muusta syystä kuten esimerkiksi sidonnasta johtuvien kramppien tai raajojen puutumisen vuoksi tai esimerkiksi esiintyjän peräaukko ei juuri sillä hetkellä kestä enempää työstämistä, esiintyjä voi pyytää keskeytystä tai taukoa toimenpiteestä sanomalla toisen repliikin jolloin esiintyjä joko vapautetaan sidonnasta tai hänen peräaukon käsittely lopetetaan välittömästi, mutta kuvaus kuitenkin jatkuu normaalisti jonkin muun toimenpiteen merkeissä. Kuvauksessa tullaan kuitenkin palaamaan myöhemmin takaisin keskeytettyyn toimenpiteeseen. Jos esiintyjä ennen kuvauksen loppumista katsoo saaneensa koko sessiosta tarpeekseen, esiintyjä käyttää erillistä itse määrittämäänsä turvasanaa joko kahdesti taukoa varten tai kolmasti session keskeytystä varten. 

Esiintyjän päätös henkilökohtaisen turvasanan käytöstä kuvauksen keskeyttämiseksi on sitova ja lopullinen. Sen käyttämisen jälkeen ei kuvausta enää jatketa vaikka esiintyjä sitä erikseen pyytäisi. 

Mikäli kuvaus on jaettu sopimuksessa useammalle päivälle ja esiintyjä keskeyttää kuvauksen esimerkiksi ensimmäisenä tai toisena päivänä ja ei tulevien päivien kuvauksia enää keskeytyksen jälkeen järjestetä. Kuvauksen keskeyttäminen voi myös estää kokonaan esiintyjän osallistumisen muihin sopimuksessa sovittuihin tai muihin tuleviin tuotantoihin. On myös erittäin epätodennäköistä, että esiintyjän keskeyttäessä kuvauksensa järjestäisin enää esiintyjän kanssa uutta kuvausta tulevaisuudessa. Esiintyjän tulee kertoa oma turvasanansa sopimuksien ja tietojen rekisteröinnin jälkeen ja vielä kerran juuri ennen kuvauksen alkua.

Lisätietoja kuvauksien keskeytyksestä löytyy Sopimukset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti