tiistai 5. helmikuuta 2019

Esiintymisoptiot ts. kuvausnaamiointi

Kuvauksessa esiintyjä voi valita esiintyvänsä kasvot näkyvillä (passiivisesti tai aktiivisesti). Aktiivisessa esiintymisessä esiintyjän kasvoja kuvataan erillisellä kameralla ja esiintyjä ottaa myös suoraa katsekontaktia kameroihin. Passiivisessa esiintymisessä esiintyjän kasvoja ei kuvata erikseen ja ne näkyvät yleiskuvissa. Esiintyjä välttelee katsekontaktia kameroihin.

Muutoin tuotannosta riippuen esiintyjä voi valita naamioinnin seuraavin tavoin:


Silmälapuissa kasvot osin näkyvillä.



Suukapulassa tai kuolaimissa kasvot osin näkyvillä. 



Hupussa, jossa avoin suu tai leuka, muuten kasvot kokonaan peitettynä.

 
Hupussa, jossa avoin suu tai leuka sekä aukot silmille, muuten kasvot kokonaan peitettynä.



Koko vartalon ja kasvot peittävässä tiukassa, lycra/spandex-kankaasta valmistetussa ns. zentai-puvussa, jota on muuteltu vähintään siten, että esiintyjän sukuelimet ovat puvun ulkopuolella.

Tämä naamiointi sopii parhaiten osanottajalle, joka ei voi esiintyä kokonaan alastomana tulematta mahdollisesti tunnistetuksi esim. vartalotatuointien vuoksi. Lycra/spandex on myös joillekin fetissi ja zentai-vartalopuvussa olet "puettu mutta alaston." 

Pukuihin aiemmin tehdyt muutokset rajoittavat nyt vielä jotain esitysoptioita pois, mutta pukuihin on myös suhteellisen helppoa lisätä haaroihin vetoketju edestä taakse tai huppuun avoin leuka, jolloin anaali- ja oraalitoimenpideoptiot ovat taas mahdollisia. 

Pukuja löytyy kaikkia kokoja parissa värissä tai printtinä, kuten kuvan "Titan." 

Valitulla naamioinnilla on vaikutus myös siihen millaisella sopimuksella esiintyjä voi työskennellä. 
  • Kun esiintyjä esiintyy naamioituna, sopimus on rojaltipohjainen, eikä esiintyjälle korvata matkakuluja tai makseta päivärahoja. Esiintyjälle voidaan järjestää majoitus sekä kustantaa ruokailu kuvauspäivinä.
  • Kasvot näkyvillä esiintyvän esiintyjän kanssa voidaan solmia rojaltipohjaisen sopimuksen sijasta myös määräaikainen työsopimus (produktiopohjainen peruste) kertakorvauksella. Esiintyjä saa työpanoksestaan palkkaa ja hänelle korvataan mahdolliset matkakulut sekä päivärahat. Esiintyjälle voidaan järjestää majoitus sekä kustantaa ruokailu kuvauspäivinä.
  • Muut seikat, jotka voivat vaikuttaa tarjottavaan sopimukseen ovat aikaisempi kokemus ja ylipäätään hakijan edellytykset esiintyjäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti